Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hoitajatoiminta

Jokaiselle tuntihevoselle otetaan yksi hoitaja, joka huolehtii hevosen perushoidosta, varusteiden puhdistuksesta sekä toisinaan myös liikutuksesta. Hoitajan täytyy kuitenkin ottaa huomioon hevosen tuntimäärä ratsastuskertaa suunnitellessaan. Otollosin aika hoitohevosen liikutukseen on viikonloppuisin, jolloin ratsastustunteja ei järjestetä.

Turhan tiukkapipoista hoitaminen Kajopurossa ei ole, vaan lomaa saa ottaa kun siltä tuntuu eikä hoitajia olla heti pienen epäaktiivisuuden jälkeen potkimassa pihalle. Jos hoitajasta ei ole kolmeen kuukauteen kuulunut mitään, joudutaan hänet erottamaan. Aina saa kuitenkin hakea takaisin hoitajaksi, jos siltä tuntuu ja vapaita hoitohevosia on!

Hoitaminen tapahtuu kirjoittamalla tarinoita omaan päiväkirjaasi, joka löytyy foorumin Päiväkirjat-osiosta pian hoitajahakemuksesi hyväksymisen jälkeen. Huomioithan, että ensimmäisen hoitotarina pitää kirjoittaa kuukauden sisällä hoitajaksi hyväksymisestä liian epäaktiivisten hoitajien välttämiseksi!

Hoitotarinan ei tarvitse olla sananmukaisesti tarina, vaan se voi olla esimerkiksi piirrustus. Omaperäiset hoitomerkinnät varmasti erottuvat edukseen. Jokaisesta hoitomerkinnästä saa palkkaa 10-50v€, ja rahansa voi kuluttaa tallikaupoissamme Equestrian PRO:ssa tai Provando Shopissa. Lisäksi joihinkin Kajopuron järjestämiin tapahtumiin on osallistumismaksu.

 

Hoitajaksi hakeminen

Jos mielenkiintosi hoitajaksi ryhtymiseen heräsi, kannattaa mennä tutustumaan Kajopuron hoitohevostarjontaan hevoset & ponit -sivulla, mikäli et ole sitä vielä tehnyt! Hoitajaa hakevat hevoset on listattu sivun alkupäähän. Muista siis varmistaa, että omalla lempparillasi ei ole jo hoitajaa! Kun mieluisa, hoitajaa vailla oleva hoitohevonen tai -poni on löytynyt, voit mennä foorumille kirjoittamaan hoitajahakemuksesi Hoitajahaku-alueelle!

Hakemuksessa olisi hyvä lukea hoitajahahmosi nimi (etu- ja sukunimi), ikä sekä pientä esittelyä siitä, millainen hahmo on kyseessä. Voit esimerkiksi kertoa hahmon luonteesta, ulkonäöstä ja ratsastuskokemuksesta. Esittely lisätään sitten kaappiisi, mikäli pääset hoitajaksi! Kerro tietysti hakemuksessasi myös, ketä haluat alkaa hoitamaan. Halutessasi voit kertoa hieman perusteluja, miksi haluaisit alkaa hoitamaan juuri kyseessä olevaa hevosta tai ponia.

Onnea hoitajahakuun! 

 

kuvat © Pauliina Kontinen, Salla Kuikka

©2019 Virtuaalitalli Kajopuro - suntuubi.com