Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ratsastustunnit

Ratsastustunnit järjestetään arkisin klo 17-20 välisenä aikana. Tunnit pitää Kajopuron ratsastuksenopettaja Kirsten Holm. Kaiken tasoisille ratsastajille löytyy varmasti sopiva tuntiryhmä laajasta tarjonnastamme - tarjolla on alkeis- sekä jatkotunteja, joista siirrytään heC, heB ja heA -tasoisiin ratsastusryhmiin. Ryhmät ovat kooltaan maksimissaan 8 ratsukkoa.

Kokeneemmilla ratsastajilla on mahdollisuus ilmoittautua valmennusryhmään, jossa pääsee työskentelemään tehokkaasti ja vaihtelevasti joko koulu- tai esteratsastuksen parissa tallin omistajan, Kiiran opastuksella. Valmennusryhmiä on tällä hetkellä vain yksi, mutta tulevaisuudessa saatetaan perustaa niitä enemmänkin, mikäli kysyntä kasvaa. Valmennusryhmään otetaan maksimissaan 6 ratsastajaa!

Viikonloput ovat pääasiassa tarkoitettu hoitajien itsenäiseen tuntihevosten liikuttamiseen, mutta viikonloppuisin saatetaan järjestää muun muassa vaelluksia, kilpailuja tai kursseja. Kesällä tai muina yleisinä loma-aikoina saatetaan järjestää esimerkiksi leirejä, mutta niistä kerrotaan enemmän sitten, jos ne ovat ajankohtaisia. Tulevista tapahtumista ilmoitetaan foorumilla, jonne myös tapahtumiin ilmoittautumiset kuuluvat.

 

Tuntikalenteri

  maanantai tiistai keskiviikko torstai perjantai
17-18 - - - - -
18-19 - - - - -
19-20 - - - - -

 

Valmennusryhmä

Valmennusryhmän tarkoituksena on treenata ratsastajia kilpailuihin, mutta hiki hatussa ei tarvitse kisoja kiertää. Jokainen ratsastaja saa kisata oman motivaationsa mukaan. Ryhmä tekee yhteisiä kisamatkoja ja ryhmän mukaan on mahdollista päästä vaikka kisahoitajaksi!

Valmennusryhmä kokoontuu sunnuntaisin kello 17-18. Vuorotellen tunnin aiheena on koulu- ja esteratsastustehtäviä. Toisinaan saatetaan käydä esimerkiksi tallin läheisellä pellolla rallittelemassa tai maastoesteillä vaihteluksi tavalliseen treenaamiseen, joten tekeminen tunneilla on taatusti monipuolista. Valmennusryhmän tunneilla ratsastajilla on oma vakioratsunsa, joka on yleensä heidän hoitohevosensa.

Jotta ryhmä pysyisi mahdollisimman tehokkaana, otetaan siihen vain 6 ratsastajaa. Ryhmään voi hakea jäseneksi foorumilla valmennusryhmän omassa keskustelussa kertomalla hieman omaa ratsastustasoasi ja tavoitteitasi ratsastajana.

 

Kuvat © Pauliina Kontinen

©2019 Virtuaalitalli Kajopuro - suntuubi.com