Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Elian kaappi

Kuva © Pexels

 

Pähkinänkuoressa

Hoitohevonen Edis

Virtuaalirahat 150v€

Aloitti hoitajana 10.12.2018

Viimeisin hoitomerkintä 21.12.2018

Ylläpitäjän kommentti olet ihanan aktiivinen hoitaja, olen jo ihan rakastunut kirjoitustyyliisi <3

 

Kuvaus

Elia Nokikuja on peruskoulun viimeisellä luokalla oleva 15-vuotias pojankloppi. Elia on energinen ja iloinen nuori, jolta ei ideioita puutu. Poika tykkää jakaa monipuolisia ja erilaisia ideoitaan, koska onhan sählääminen porukalla paljon hauskempaa kuin yksinään. Elia on aina innolla tutustumassa uusiin ihmisiin eikä juurikaan pelkää näyttää, millainen tyyppi oikeasti on. Vauhdista ja tietystä huolettomuudesta huolimatta poika on myös oppinut vastuulliseksi ja tunnolliseksi nuoreksi kantaessaan vastuuta sisaruksistaan. Poika haluaa olla reilu kaikille ja luotettava tukipilari ystävilleen silloin, kun he semmoista tarvitsevat. Elia osaa katsoa kaikkia ihmisiä samanarvoisina. Hän osaa olla kärsivällinen kuuntelija ja haluaa aina auttaa ystäviään parhaansa mukaan tilanteessa kuin tilanteessa.

Elia on noin 170 senttimetriä pitkä laiha poika, jolla ei siis ole kokonsa puolesta oikein ylpeilemistä. Hän on kuitenkin oppinut elää pienuutensa kanssa, vaikka saakin edelleen siitä välillä kuulla. Poika nimittäin tietää, ettei juurikaan enää kasva. Elialla on vaaleansiniset kauniit silmät ja tummanruskeat hiukset, jotka yrittävät taittua vähän kiharalle. Hiusten kihartuminen ärsyttää nuorta vähän väliä. Poika tykkää pukeutua farkkuihin ja huppariin tai rentoon kauluspaitaan. Elia arvostaa kuitenkin ulkonäössä luonnollisuutta itsellään kuin myös muilla. Tämän takia hän ei yritä esi erkiksi peittää kasvoiltaan mitään rumia jälkiä, kuten lievää aknea. Tallilla yleensä Elian päältä pöytää ratsastushousut ja jonkin hupparin, koska hänen mielestään tallilla ulkonäköön ei edes saa panostaa, poikkeuksena vain kilpailut.

Elia on se perheensä vanhin lapsi, joka yrittää kovasti pitää hermot kasassa nuorempien kanssa. Perheen äiti Noora työskentelee sairaanhoitajana ja isä Tuomas on opettaja. Varsinkin äidin vaihtelevien työvuorojen takia poika on tottunut viettämään aikaa pikkusisarustensa kanssa. Elialla on 11-vuotias viidesluokkalainen pikkusisko Enni ja 7-vuotias ensimmäisenä luokalla oleva pikkuveli Eemil. Tuo kaksikko on erittäin tärkeä pojalla, vaikka pikkusisarukset käyvätkin usein vanhimman hermoille. Varsinkin Enni, mutta myös Eemil, on erittäin kiinnostunut Elian ratsastusharrastuksesta. Sisaruksia saattaa siis näkyä pojan mukana, jos lupa vain tulee tallin sekä ja kodin puolelta. Elia myöskin soittaa varsin taitavasti kitaraa, joka on pohan pakokeino, jos pahuus yrittää hyökätä päälle.

Elia on päätynyt hevosten pariin kummallisesti, vaikka onkin monta kertaa ensimmäisten ratsastuskertojenkin jälkeen sanonut, ettei hänestä mitään ratsastajaa tule. Poika kuitenkin päätyi rahanhimoisena 11-vuotiaana vauhtihirmuna auttamaan läheisen tallin esteratsastuskilpailuihin. Se hevosten ja ponien keskellä vietetty viikonloppu oli alkua Elian rakkaalle harrastukselle, vaikka hän ei halunnutkaan sitä myöntää. Pojan alkutaival ratsastuksen parissa oli tarkkaa salaamista, koska Elia ei vain pitänyt ratsastavaa poikaa kauhean hyväksyttävä asiana. Häpeä ja salailu kuitenkin vähentyi ajan kuluessa, kun itsevarmuus ja taidot kasvoivat. Poika on monipuolinen ratsastaja, vaikka sanookin ihan suoraan kouluratsastuksen olevan tylsintä. Elia tykkää touhuilla hevosten kanssa niin maasta kuin selästä käsin, joten hän on kokeillut vähän kaikenlaista. Kilpailuihin asti poika on päätynyt vain esteillä hyppien tällä hetkellä lähinnä 60 senttisiä ratoja. Hän rakastaa viettää tallilla aikaa milloin vain eikä koe edes mitenkään häiritsevänä, vaikka monilla talleilla on ollut vain tyttöjä seurakseen. Monet ovatkin sanoneet pojalle, etteikö kannattaisi käyttää tilaisuutta hyväksi ja siepata jonkun tytön sydän tallilta. Elia ei ole koskaan kommentoinut asiaa, mutta onhan se ihan mahdollista.

 

Tavarat

Ei vielä yhtään ostettua tavaraa

©2019 Virtuaalitalli Kajopuro - suntuubi.com