Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Zodiac

  

kuvia klikkaamalla saat ne isommiksi!

Kutsumanimi Zodiac, Zodi

Rotu suomalainen puoliverinen

Sukupuoli ruuna

Säkäkorkeus 169cm

Ikä 7 vuotta

Koulutustaso ko: VaA, re: 140cm

Zodiac etsii hoitajaa!

Zodiac on ratsastuksenopettajamme Krissen hevonen, jolla hän kisaa esteratsastuksessa. Krisse on omistanut Zodin varsasta asti, mutta hevonen oli pari vuotta Saksassa koulutuksessa ja palasi Suomeen helmikuussa 2019. 

Zodia sanotaan tallilla leikkimielisesti villihevoseksi, sillä hevosella on todella vauhdikas perusluonne, joka heijastuu oikeastaan kaikkeen. Tarhassa Zodiac on aina se, joka juoksee tarhaa ympäri hurjasti pukitellen eikä se päättömänä paikasta toiseen juokseminen valitettavasti jää vain tarhan aitojen sisäpuolelle... Zodiac on aina menossa kaikkialle pää viidentenä jalkana. Se hoidetaan käytävällä kiinni sidottuna, koska karsinassa se pyörii holtittomasti koko ajan. Muuten se on kyllä ihan kiva hoidettava, jos ei kärsimättömyyttä lasketa. Lyhytpinnaisella ihmisellä menisi tähän hevoseen hermot alta aikayksikön, mutta onneksi Krisse ei ole sellainen.

Ratsuna Zodiac on helposti tulistuva ja sen vauhdin hillitseminen voi toisinaan olla todella työn ja tuskan takana. Toisinaan hevosen menoa jopa hirvittää katsella, mutta parhaimmillaan se on todella upean näköinen ratsu. Zodiac ei juurikaan tee tunteja (koska Kiira ei halua riskeerata ratsastajien henkeä), mutta silloin tällöin Krisse antaa sen ratsastettavaksi henkilölle, jonka uskoo pärjäävän vaikealle hevoselleen. Varsinkaan ensimmäiset ratsastuskerrat Zodiacin kanssa eivät välttämättä ole kovin ihania kokemuksia, sillä itsepäinen vauhtihirmu osaa laittaa kampoihin. Pikkuhiljaa ruunasta kuoriutuu varsin miellyttävä ratsu, kunhan sitä oppii ratsastamaan - se on pohjimmiltaan pehmeä, miellyttämisenhaluinen ja ennen kaikkea rohkea hevonen, joka on valmis menemään vaikka läpi harmaan kiven oikeanlaisen ratsastajan kanssa. Zodiacista saa täydellisen hoitohevosen, jos kaipaa haasteita!

 

Muistettavaa

- Tekee satunnaisesti kokeneiden ratsastajien tunteja

- Hoidetaan aina käytävällä kiinni sidottuna

- Esteille rintaremmimartingaali, lampaankarvaromaani satulan alle ja suojat joka jalkaan

 

Kuvat © Vapaasti by AK

©2019 Virtuaalitalli Kajopuro - suntuubi.com